If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колеги, какви са максималните ви обороти преди да удари прекъсвач ? Питането е за 2.0 тс мотори без чипове и валове.
П.С. обращението ''ви'' офицялно се пише вече с малка буква !
Колеги, какви са максималните ви обороти преди да удари прекъсвач ? Питането е за 2.0 тс мотори без чипове и валове.
П.С. обращението ''ви'' офицялно се пише вече с малка буква !
Около 7200 об.
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Мерсаж бро ! Питам щото се окопах на един старт и се притесних да не съм чипнат преди да е моя
Начи да 7200-7500 се изкиха А имайки се че знам да я карам .... бех в потрес
Кажи честно, че след толкова години каране, чак сега си ударил прекъсвача за пръв път?!
Алооу, това е Alfa Romeo бре, прекъсвач трябва да има поне веднъж на каране...
Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Кажи честно, че след толкова години каране, чак сега си ударил прекъсвача за пръв път?!
Алооу, това е Alfa Romeo бре, прекъсвач трябва да има поне веднъж на каране...
Аз пък друго яче го виждам... в смисъл прекъсвача... е загуба на време ... иначе да чак сега за пръв път, винаги когато я тормозя гледам оборотомера
Брех, много лежерно ги карате тез' алфи бре.
Разбирам, да карахте дизели, та да не удряте прекъсвач отвреме-навреме, ама с TS, който колкото повече обороти прави, толкова повече върви...
То кефа е именно като подминеш 5000 оборота.
Alfa Romeo 166 3.0 V6
Брех, много лежерно ги карате тез' алфи бре.
Разбирам, да карахте дизели, та да не удряте прекъсвач отвреме-навреме, ама с TS, който колкото повече обороти прави, толкова повече върви...
То кефа е именно като подминеш 5000 оборота.
Ааа - Само някои "пенсионери" сме така
Знам един колега от форума (няма да го назова от етични съображения), който умува, как да препрограмира ECU - то тъй че прекъсвачът да удря на 12 К оборота, щото иначе не може да се движи.
А, то и аз вече съм в графата "пенсионери" и карам лежерно, ама на GTV-то си му раздавах газ чат-пат.
Но то е нормално де, много различна кола е от 166-цата.
Кораба не предразполага към агресивно каране, въпреки че си понавървява.
Alfa Romeo 166 3.0 V6
GTV-то определено е по-готино за каране и адски ми липсва усещането зад волана.
В сравнение със 166-цата е като картинг.
Кораба обаче определено компенсира с двигателя в сравнение с ТwinSpark-a.
За по-нататък определено съм си заплюл да обединя положителните черти на двата автомобила - GTV с 3.0 или 3.2 V6.
Alfa Romeo 166 3.0 V6
сори, че Ви се меся в темата ама нали знаете, че на ТС на тия обороти (визирам 7000, щото другото е паранормално) нищо друго не му се случва освен да му пишете некролога
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment